Aktuelt

Ny teaterdirektør på Odense Teater

Jeg er netop blevet udnævnt som ny teaterdirektør for Odense Teater. Jeg tiltræder stillingen 1. august 2021, og jeg glæder mig utrolig meget. 

Læs pressemeddelelsen her

Et Juleeventyr på Aarhus Teater

I den kommende sæson har jeg fornøjelsen af at skulle iscenesætte Charles Dickens' Et Juleeventyr på Aarhus Teater. Benjamin La Cour laver scenografi, mens Karin Betz står for kostumedesign og Mathias Hersland er lysdesigner. Marie Højlund komponerer og omarrangerer kendte og mindre kendte julesalmer, som bliver en stor del af konceptet. 
Jacob Madsen Kvols spiller Scrooge. 

Læs mere her på Aarhus Teaters hjemmeside

Opera i sæson 20/21

Jeg havde min debut som operainstruktør sidste år med "Philomenas Stemme". Jeg får lov at forsætte i genren i et noget større format, da jeg skal instruere Paul Schierbecks opera "Fête Galante" på Den Jyske Opera i sæson 20/21. Det glæder jeg mig meget til. Læs mere på Den Jyske Operas hjemmeside. 

Jeg har været gæst i Bro.fm' podcast, hvor jeg talte med vært Henrik Hillestrøm om mit arbejde som underviser i præsentationsteknik og powerpoint. Vi fik også talt en del om, hvordan jeg bruger mine erfaringer som teaterinstruktør i det arbejde. Og så er der en hel del konkrete tips og tricks.

Lyt med her: Bro-kommunikation podcast