Kurser og undervisning

Præsentationsteknik og powerpoint

Jeg har siden 2005 undervist og afholdt kurser i bl.a. præsentationsteknik og powerpoint. Jeg underviser både hold og individuelle forløb. 

Jeg lægger i mine kursus- og undervisningsforløb vægt på, at deltagerne både får en teoretisk indsigt i retoriske begreber og værktøjer og en praktisk erfaring med at bruge disse.  

Jeg interesserer mig meget for, hvordan de værktøjer, vi arbejder med på teatret, kan overføres til en præsentationssituation. Når man holder præsentationer/oplæg/taler, handler det om at brænde igennem og være overbevisende - ikke kun på indholdsdelen, men også i den fysiske fremtoning. Derfor lægger jeg vægt på, at kursusdeltagerne kommer på gulvet og arbejder praktisk med det kropslige udtryk. 

Kontakt

Jeg er tilknyttet EPO - præstationsfremmende kommunikation og har tidligere været tilknyttet kursusvirksomhederne Mannaz a/s, Aros Business Academy og Montus Business Academy.

Kontakt mig direkte her eller ret henvendelse til EPO på kh@epo.as for at høre nærmere om kurser og undervisning.
 

 

 

 

Erfaring

Jeg er uddannet sceneinstruktør fra Statens Teaterskole og har en BA i teatervidenskab og retorik, samt overbygningsstudier i retorik fra Københavns Universitet. Jeg har mere end 15 års erfaring som underviser i præsentationsteknik og powerpoint, hvor jeg har undervist i en lang række virksomheder og organisationer. Jeg er desuden tilknyttet TEDxCopenhagen som speakercoach.